Afbouwen van antidepressiva

wijbenga-omkeVoor dat we met de neurofeedback begonnen was de situatie met Omke heel slecht.
Omke had erg veel last van depressiviteit. Hij had nergens zin in en bleef het liefste op de bank liggen. We bezochten de huisarts en de psychiater, en die schreven hem antidepressiva voor. Hierdoor verbeterde de situatie niet, Omke werd er sloom van.
Ik ben toen op internet gaan zoeken of er geen andere oplossingen waren dan medicijnen en zo vond ik de site van Neurofeedback Kampen.

Al na 3 behandelingen zag ik dat hij vooruit ging, maar  toen zag hij het zelf nog niet. Door deze behandelingen konden – in overleg met de psychiater en huisarts – de medicijnen gaan verminderen. Omke ging weer plannen maken voor leuke dingen en kreeg weer zin in het leven.

Het afgelopen jaar is Omke onverwachts overleden. Erg triest omdat hij inmiddels erg genoot van zijn kinderen, kleinkinderen en de vakanties. Hij was bijna helemaal zonder antidepressiva en voelde zich goed.

Ik zou andere mensen zeker adviseren om neurofeedback te doen. Voor Omke was het een soort resetten van de hersenen en baat het niet, het schaadt ook niet.
En door onze aanvullende verzekering hebben wij alle behandelingen vergoed gekregen.

wijbenga-lilian

Lilian Wijbenga.

Social Media Icons Powered by Acurax Web Design Company